Homeopaat Breda

Marc Kemink

Eigenlijk kan niemand mij vertellen wat ik heb

Sommige klachten zijn ‘lastig’ en vallen in de categorie ‘vage klachten’. Misschien loop je er al een tijdje mee rond en vind je het inmiddels zelfs lastig om er (weer) over te beginnen. Maar ja, je klachten worden er niet minder op. Bij een homeopaat kun je je verhaal kwijt. En de kans is erg groot dat de homeopaat je een behandeling kan geven die werkt. Dat komt: niet je klacht, maar jij staat centraal. En er is niets vaags aan hoe je je voelt. Ook al heeft het geen naam.

Homeopaat Breda neemt de tijd voor jou
Ik neem de tijd voor je klacht maar vooral voor ook voor jou. De intake en de tijd die ik neem om tot een diagnose te komen zijn daarom wat langer dan je gewend bent: 1,5 uur en soms kost het wat langer om een goede analyse te maken. Ik kijk niet alleen naar je lijf, maar wil ook meer weten over wat er van binnen speelt; je dromen, je angsten, waar je vandaan komt.

Zo stel ik een middel samen dat gericht is op je klacht en op jouw lijf gemaakt is.

Neem contact op
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij voor een afspraak naar homeopathie praktijk Homeopaat Breda ter attentie van Marc Kemink.

Dan kun jij je verhaal doen en kan ik je precies vertellen hoe klassieke homeopathie jou kan helpen.

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.