Homeopaat Breda

Marc Kemink

U bevindt zich hier: Home > Chronische klachten

Ik heb chronische langdurige klachten

Mensen met chronische klachten hebben er vaak al een heel traject opzitten. Dat kan zijn omdat de behandeling moeizaam en zwaar is of dat de klachten steeds weer terugkeren. Het kan ook zijn dat reguliere geneeskunde maar moeilijk een behandeling kan vinden voor je klachten. Of, omdat niemand je kan vertellen wat er nu precies aan de hand is.

In dat soort gevallen kan een klassieke homeopaat je misschien verder helpen. Omdat ik je klacht niet los zie van jou als uniek mens, en de hele analyse én de behandeling op jouw afstem, kan ik verlichting of genezing realiseren die je nu misschien niet zou verwachten. Om je te kunnen helpen vraag ik je te kiezen welke ‘uitspraak’ hieronder het beste bij jou past.

Contact
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij voor een afspraak naar homeopathie praktijk Homeopaat Breda ter attentie van Marc Kemink.

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.

Stel je angstvraag

Raadpleeg onze psychologen in het gratis forum over angst en fobie.

Op het forum kan je anoniem jouw vraag stellen aan ervaringsdeskundige psychologen, waaronder ik zelf.