Homeopaat Breda

Marc Kemink

U bevindt zich hier: Home > Over mijzelf

Over mijzelf

Gezondheid in mijn leven
Ik was nog jong toen mijn moeder overleed aan kanker. Dat verlies legde het onderwerp ‘gezondheid’ in mijn leven. En eigenlijk is het vanaf dat moment ook altijd in mijn leven gebleven.

Mijn weg naar klassiek homeopaat is allerminst een rechte weg geweest. Vanwege mijn dyslexie belandde ik op de LTS, later de MTS en de HTS. Eenmaal in die technische richting was er weinig keus anders dan door te gaan. Ik studeerde uiteindelijk af in bouwkunde, aan de Technische Universiteit te Eindhoven.

Na al die jaren van bijscholing bleef die interesse voor gezondheid en gezondheidszorg bestaan.

Op dat moment kwam ik in aanraking met klassieke homeopathie. Ik ondervond persoonlijk hoe ingrijpend een homeopatisch medicijn kan werken. Dat fascineerde me. Want hoe kan het, dat een medicijn dat zo sterk verdund is, zo’n enorme inpact heeft? Hoe is dat mogelijk?

Dat gaf me de motivatie de opleiding te doen - ik werd klassiek homeopaat.

Samen onderweg
Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is en betrokken, gericht op de kern en achterliggende proces van jouw specifieke vraag of klacht

De weg naar gezondheid begint vaak met inzicht in de weg naar ziek zijn, de disbalans, het ontstaan. We zoeken samen naar de kern, waarna we gaan werken aan blijvende verandering. Ik kijk daarbij niet alleen naar je lichamelijke klachten maar ook naar hoe je je voelt en wat je karakter is. Uiteraard hoeven we niet voor alle klachten heel diep te graven. Sommige klachten kunnen vrij simpel aangepakt worden

Trotse vader
Buiten mijn werk als klassiek homeopaat ben ik ook werkzaam als organisatieadviseur, coach en projectleider mobiliteitsmanagement. Ik houd praktijk aan huis, in een gezellige, rustige straat aan de westkant van Breda. En als ik niet aan het werk ben, dan ben ik vooral trotse vader van mijn bijna 8 jaar oude dochter.

Neem contact op
Heb je nog vragen of wil je nog meer weten over homeopathie praktijk Homeopaat Breda? Bel gerust voor een afspraak (076 76 02 891)of stuur een email.

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.