Homeopaat Breda

Marc Kemink

Ik wil de bijwerkingen van mijn medicijnen balanceren

Je gebruikt zware medicijnen, misschien onderga je wel chemotherapie. Die medicijnen zijn erop gericht schadelijke stoffen of cellen in je lichaam stuk te maken. Dat gaat heel gericht, alleen die delen die weg moeten worden geraakt. Jammer genoeg nog niet 100%. Ze trekken zo een zware wissel op je hele gesteldheid. En je lichaam was natuurlijk al in een zware strijd met je ziekte verwikkeld.

Homeopathie kan jou helpen om je balans te herstellen
Hier kan homeopathie vaak veel bereiken. Omdat de homeopatische behandeling zich richt op het herstellen van de natuurlijke balans, je natuurlijke afweer. Het is meer dan een steuntje in de rug en kan de kwaliteit van jou leven, ook in deze fase verbeteren.

Contact
Ik zou je willen adviseren snel een behandeling te starten, want het heeft even tijd nodig en kan je echt veel bieden. Bel of mail mij voor een afspraak naar homeopathie praktijk Homeopaat Breda ter attentie van Marc Kemink.

Terug naar mijn klachten zijn zwaar en moeilijk te behandelen

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.