Homeopaat Breda

Marc Kemink

U bevindt zich hier: Home > Ik zoek een alternatief

Ik zoek een alternatief

Voor de behandeling van de meeste chronische klachten kan homeopathie een alternatief bieden. Overigens kan het zo zijn dat ik je toch een gecombineerde behandeling aanraadt als ik denk dat je daar het beste bij geholpen bent.

Homeopathie is er op uit de kern van je klacht aan te pakken. Dat heeft altijd te maken met het uit balans zijn van je eigen mogelijkheden tot genezing. Ik zal je na uitvoerige diagnosestelling een medicijn op maat geven.

Werking homeopathie gericht op herstellen balans
Veel mensen vinden homeopathische geneesmiddelen heel prettig. De verdunde stoffen in het geneesmiddel zetten je eigen motortjes tot genezing aan. Homeopathie neemt je lichaam de genezing dus niet uit handen, maar geeft het een duwtje in de goede richting.

Meer informatie over hoe homeopathie werkt

Contact
Bel of mail mij voor een afspraak naar homeopathie praktijk Homepaat Breda ter attentie van Marc Kemink. Ik kan je waarschijnlijk snel en goed helpen.

Terug naar reguliere geneeskunde heeft geen antwoord op mijn klachten

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.