Homeopaat Breda

Marc Kemink

U bevindt zich hier: Home > Mijn praktijk > Klacht over homeopaat

Klachten over Homeopaat Breda

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) onder nummer 05-1605. Dat betekent dat mijn homeopathie praktijk werkt volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Klachten over je homeopaat
Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn homeopathie praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zoek altijd naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kun je altijd bij het NVKH terecht.

Nederlandse Verenging Klassiek Homeopaten (NVKH)
Zij werken met de Klachtencommissie voor Alternatieve Behandelwijzen (KAB). Dit is een initiatief van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) en de drie grootste beroepsverenigingen in de alternatieve geneeskunde, namelijk de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP) en Nederlands Instituut voor Klassiek Homeopaten (NVKH).

De KAB voorziet in een laagdrempelige en kosteloze klachtenregeling. Ze wordt voorgezeten door een onafhankelijke jurist, de andere leden van de klachtencommissie komen van de NPCF en de beroepsverenigingen.

Je kunt je klacht schriftelijk bij de KAB indienen. Het adres is postbus 2122, 6020 AC BUDEL, tel.fax: 0495 49 95 85, e-mail: kab@kab-klachten.nl.

Contact
Bespreek eerst je klacht met mij of heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar homeopathie praktijk Homeopaat Breda ter attentie van Marc Kemink.

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.