Homeopaat Breda

Marc Kemink

Reguliere geneeskunde kan moeilijk een behandeling vinden voor mijn klachten

Alhoewel het voor de meeste artsen wel duidelijk is wat je hebt, slaan behandelingen niet aan. Waarschijnlijk heb je al een aantal verschillende trajecten doorlopen en misschien ook al wel succes geboekt met een behandeling. Er is er jammer genoeg tot nu toe niet één die je klachten verhelpt zoals je dat precies zou willen. Van luchtweginfecties tot eczeem. Van maagdarmstoornissen tot chronische hoofdpijn, rugpijn of gewrichtsklachten. Er zijn veel klachten die goed behandeld (of aanvullend behandeld) kunnen worden met homeopathie.

Homeopathie kan een aanvulling of een alternatief zijn. In veel gevallen werk ik samen met artsen om cliënten zo goed mogelijk te helpen. En soms ook als alternatief.

Homeopaat Breda stelt een uitgebreide diagnose
De reden dat een klassieke homeopaat soms oorzaken vindt en behandelingen kan voorstellen die anderen niet zien is omdat we kijken naar het geheel en niet alleen naar de klacht. Ik geef je na uitvoerige diagnosestelling een medicijn op maat. Het medicijn is dus niet voor de klacht, maar voor jou.

Als je je verhaal wilt doen, en wilt weten wat ik voor je kan doen, bel of mail mij dan. Als je nog meer wilt weten over aanvullende behandelingen of alternatieven, kies voor onderstaande.

Neem contact met mij op
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail voor een afspraak naar homeopathie praktijk Homeopaat Breda ter attentie van Marc Kemink.

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.