Homeopaat Breda

Marc Kemink

U bevindt zich hier: Home > Chronische klachten > Moeilijke klachten

Mijn klachten zijn zwaar en moeilijk te behandelen

Als je klachten zwaar zijn kan homeopathie je helpen bij het verlichten van deze lasten. Ook kan klassieke homeopathie een rol spelen in het wegnemen van eventuele bijwerkingen van medicijnen en bij het weer in balans brengen van je afweersysteem. Ook bij het herstel ná een ingrijpende behandeling kan homeopathie een rol spelen het evenwicht in je afweersysteem te herstellen.

Homeopaat Breda begeleidt jou intensief
Veel mensen vinden niet alleen steun in homeopatische medicijnen, maar ook in de manier van werken van een homeopaat. Omdat de analyse en behandeling niet van je klacht uitgaan maar van jou, krijgen ook je emoties, je denken en gedrag aandacht. Aspecten als boosheid, verdriet, angst en traumaverwerking kunnen dan ook een onderdeel van de begeleiding zijn. Wil je meer weten over hoe dat precies werkt? Kies dan één van de onderstaande ‘uitspraken’.

Meer informatie en een overzicht van de klachten waarbij klassieke homeopathie een positieve rol kan spelen - ga naar het overzicht 

Neem contact met mij op
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail voor een afspraak naar homeopathie praktijk Homeopaat Breda ter attentie van Marc Kemink.

Over mij

Inmiddels zit ik al weer heel wat jaren in het vak en heb ik een eigen stijl ontwikkelt, die persoonlijk is, betrokken en de vorm heeft van een weg.
Een bezinningstocht.
Marc Kemink

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je meer weten over mijn werkwijze?

Bel met mijn praktijkassistent op 076 760 2891

Of vul het contactformulier in.